top of page
  • Foto van schrijverbshodir

Revue 5de en 6de leerjaar


Vorig weekend vulde de turnzaal zich voor "de DJ draait door", een Rep en Roer musical die gebracht werd door de leerlingen van het 5de ne 6de leerjaar. Het verhaal speelt zich af in de discotheek 'Van Streek' waar ter gelegenheid van het jubileumfeest een bijzondere gast zal optreden: de beroemde DJ Armina. Zij draagt altijd een masker maar eigenlijk is ze de dochter van Filip, de Belgische koning ...

Het werd een kleurrijk spektakel, mooi gezongen en vol sfeer. Kortom, wat je van een knap schoolfeest mag verwachten. Na de voorstelling wachtte de vele ouders, grootouders, ooms en tantes, een lekkere pannenkoek of wafel bij een drankje.

Dat het spektakel volle zalen trok, hoeft eigenlijk niet meer gezegd te worden.

Klik op de foto voor meer fotomateriaal...


57 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page