top of page
  • Foto van schrijverbshodir

Schoolfeest 2015-2016


Het schoolfeest van het Groene Dal verliep een beetje anders door het natte weer. Het "Free Podium" en de aangekondigde kunstveiling verhuisden naar de turnzaal. En dat zorgde daar voor een bomvol huis en navenante kamertemperatuur.

Het feestje ging echter lekker door met soms verbazend veel talent op de planken en erg gulle "kunst"kenners. De veiling was lucratief met een aantal werken die voor enkele honderden euro van de hand gingen. Weer of geen weer, de aanhang van Het Groene Dal was massaal present wat er voor zorgde dat de frituur uitverkocht raakte en de bar aardig werd aangesproken. Het thema was "de wereld om ons heen" en dat lokte een heel indianendorp naar Hoeilaart, maar ook Mexicanen en Spanjaarden en verder de 10.000 luchtballonnen van K3. Want met zoveel transportmiddelen raak je beslist ook de wereld rond.

Klik hier voor meer foto's (met dank aan Michel Van Mullem).


81 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page