top of page
  • Foto van schrijverbshodir

Mosselfeest 2016: Bedankt!


Begin 2017 krijgt GO! Basisschool Het Groene Dal een flinke facelift. Er komt een compleet nieuwe kleuterschool, een nieuwe refter, een keuken en een sportzaal voor de kleuters. Een aantal klassen uit de lagere school zullen er hun plaatsje vinden.

Afgelopen weekend werd alvast nog eens een flink mosselfeest georganiseerd. De opbrengst daarvan gaat o.a. naar de verfraaiing van de speelplaats in het nieuwbouwproject.

Het blijft overigens fascinerend hoe alle betrokkenen de handen uit de mouwen steken. Voor en achter de schermen kon je zowel directie, leerkrachten, administratief personeel, ouders, ouderraad als poetsploeg aan het werk zien tussen de dampende mosselpotten en heerlijke frietjes

Bedankt aan iedereen die erbij was!


103 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page