top of page
  • Foto van schrijverbshodir

Nieuwbouw bijna van start...


De spreekwoordelijke kogel is door de kerk...

Oorspronkelijk begon het hele bouwidee als een PPS-project (Publiek Private Samenwerking), maar na een hobbelig parcours (door ongunstige economische conjunctuur) kregen we uiteindelijk in december 2013 een "GO" voor het project met als startdatum "voorjaar 2017".

De lang aangekondigde "Nieuwbouw" van 18 klassen, administratief gedeelte, een nieuwe keuken, refter en kleutersportzaal staat in de startblokken. Ook de speelplaatsen worden in hun geheel opnieuw aangelegd. De containerklassen voor de tijdelijke huisvesting van de kleuters zijn intussen besteld en worden tijdens de krokusvakantie geplaatst.

Achter de schermen zijn we reeds enkele maanden intensief bezig om alles te regelen.

Het ontwerp komt van de hand van HASA-architectenbureau. Voor de bouwwerken zelf zal de bouwfirma STRABAG instaan...

De verhuis van de kleuterklassen naar de tijdelijke containerklassen is voorzien tussen de krokus- en de paasvakantie (met de "grote verhuis" in een weekend). We zullen écht alle hulp kunnen gebruiken bij deze ware volksverhuizing!

Hou dus je mailbox in de gaten wanneer we om hulp vragen...


129 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page