top of page
  • Foto van schrijverbshodir

Carnaval in Het Groene Dal


Hoeilaart staat niet meteen bekend als bruisend carnavalsoord. Als er toch confetti dwarrelt en gekke pakken te zien zijn, komt dat door toedoen van de scholen die steevast de carnavalstoer opgaan vlak voor de vastentijd.... In GO! Basisschool kunnen ze er wat van. Aalst zou voor minder jaloers zijn op al dat feestgeweld.

Dit jaar was er geen optocht naar het rusthuis voorzien omwille van de werken in het centrum, maar op de vooravond van ingrijpende verhuis- en bouwwerken, zetten leerkrachten en leerlingen toch hun beste beentje voor. Een spetterende carnavalsfuif in Jeugdcentrum Koldam ijshut resultaat...

Opvallend: de heerlijke mix van zeer uiteenlopende personages én het danstalent van al die kinderen...

Kijk hier voor meer foto's (foto's: Michel Van Mullen en leerkrachten).


180 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page