top of page
  • Foto van schrijverbshodir

Nieuwbouwwerken officieel van start


Het is zover... De eerste containers voor de tijdelijke huisvesting worden geleverd en geplaatst. Eerst dachten we dat de wind toch nog roet in het eten zou gooien, maar dat was buiten de "op de millimeter nauwkeurige" behendigheid van de kraanmachinist gerekend. Met uiterste precisie loodst hij de 31 (!) modules op hun plaats.

De hele dag rijden vrachtwagens met containerdelen af en aan... Gelukkig werden er zowel op het grasveld als op de speelplaats eerst stalen oprijplaten gelegd. Op die manier blijft de schade door de zware hijskraan en vrachtwagens tot een minimum beperkt!

Op hetzelfde moment zijn arbeiders van de watermaatschappij druk in de weer om ook de voorlopige containerklassen aan te sluiten op het waternet.

Meer foto's en filmpjes vind je natuurlijk hier... Wordt vervolgd!


195 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page