top of page
  • Foto van schrijverbshodir

Nieuwbouwwerken: update


Vandaag en gisteren was het weer niet ideaal, maar toch werd er opnieuw heel wat werk verzet. De laatste 13 modules voor de containerklassen werden geleverd en als een lego-bouwsel in elkaar geschroefd.

Alle containerklassen staan nu waar ze moeten staan... op dit ogenblik wordt de binnenkant netjes afgewerkt.


Een tweede ploeg is vandaag aan de slag gegaan om gas-, elektriciteit-, water en afvoerleidingen te verzorgen.

Als alles goed gaat worden de graszones vandaag ook voorzien van boomschors, zodat de overgebleven ruimte maximaal benut kan worden als speelruimte. Eerst wordt een doek op het gras gelegd... Aan alles is gedacht! Meer foto's: klikkerdeklik...


164 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page