top of page
  • Foto van schrijverbshodir

Update nieuwbouwwerken: een spannende periode in het vooruitzicht.


Na een slopende en drukke periode van voorbereiden, verhuizen en aanpassen is "Het Groene Dal" klaar om de volgende fase van de bouwwerken in te gaan.

Sinds deze week is de voorlopige hoofdingang aan de W. Matstraat in gebruik genomen. Het was even wennen, maar iedereen heeft nu de weg gevonden. De fietsenstallingen voor de leerlingen werden eveneens aan die nieuwe toegang ondergebracht.

Om de fietsende ouders tegemoet te komen, werd er met materiële steun van de gemeente Hoeilaart een tijdelijke fietsenstalling op de hoek van de A. Mousinstraat voorzien.

Tijdens de paasvakantie wordt er van de afwezigheid van leerlingen en personeel geprofiteerd om de afbraakwerken te starten. Tegelijkertijd zullen er grondwerken plaatsvinden om het terrein voor te bereiden op de funderingswerken, die voorzien zijn voor begin mei.

Omdat de ingang aan de A. Mousinstraat in de afgebakende werfzone ligt, zal deze toegang niet meer bruikbaar zijn na de paasvakantie. Iedereen zou dan de school moeten betreden via de W. Matstraat. Jammer genoeg verliest de knuffelzone in de Mousinstraat een beetje haar nut (zeker voor wie jongere kinderen naar school brengt).

Opgelet: het blijft een knuffelzone, men mag daar dus niet "parkeren".

Om de ouders met jongere kinderen toch te laten genieten van een nuttige knuffelzone,

wordt er na de paasvakantie een extra "kiss-and-ride" voorzien in de Willem Matstraat, net voorbij de ingang van de school.

Op spitsmomenten 's ochtends en 's avonds staan er overigens sinds deze week ook leerkrachten aan de zebrapaden, samen met Christian, de stadswacht. Zo houden we een extra oogje in het zeil en kunnen de kinderen veilig oversteken.


216 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page