top of page
  • Foto van schrijverbshodir

Bouwwerken: kelderverdieping en Blok A


Einde van alweer een bouwfase, dus tijd voor een update van de bouwwerken.

Eind mei werd de definitieve vloerplaat van "Blok B" gegoten. Deze week is de aannemer verder aan de slag gegaan om de kelderverdieping van "Blok A" uit te graven en er meteen een laagje mager beton in te gieten.

De resterende funderingspalen werden een stuk ingekort.

Volgende week wordt de bekisting van de kelderwanden aangebracht.

Vanaf 26 juni wordt rondom iedere funderingspaal een houten bak gezet en worden deze kisten voorzien van een stalen bewapening. Diezelfde week mogen we ook een aantal betonmixers verwachten om de sokkels en kelderwanden op te vullen.

Eens dat gebeurd is, hebben we een stevige basis om ook daarop de vloerplaat aan te brengen (nog dit schooljaar). Daardoor komt de vloerplaat van blok B terug vrij (want deze werd even als stockeerruimte en montageplaats van de bewapeningsnetten gebruikt). Dan kan men écht de eerste steen leggen!

Naast het fotomateriaal dat gewoonlijk gedeeld wordt, is er ook deze keer een verzameling luchtfoto's beschikbaar.


85 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page