top of page
  • Foto van schrijverbshodir

Scholencross voor Bednet


De sponsorloop van 19 mei bracht maar liefst 8955,81 euro op.

Eind juni kwam een vertegenwoordigster van Bednet vzw. de scholen bedanken en een extra woordje uitleg geven.

'Bednet zorgt ervoor dat kinderen en jongeren die tijdelijk niet naar school kunnen, de les van thuis uit live kunnen volgen. Leerlingen die langdurig of regelmatig afwezig zijn door ziekte, operatie, ongeval of zwangerschap, blijven door dit internetonderwijs mee met de les en in contact met hun vrienden', luidt het. Bednet is gratis voor gezin en school, maar heeft centen nodig om al die computers, webcams en ondersteuning te betalen. Gelukkig zijn er acties zoals de Hoeilaartse Scholencross waarmee ze geld kunnen ophalen om dat allemaal te betalen'. De gemeente en Bednet danken alle leerlingen die meeliepen en iedereen die hen sponsorde! De klassen die het grootste bedrag inzamelden kregen van de gemeente sportmateriaal cadeau: in het Groene Dal ging de kls van L1 Marijke met de eer lopen, in Sint-Clemens was dat 4C.


115 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page