top of page
  • Foto van schrijverbshodir

Schoolfeest juni 2017


Door de grote bouwwerf zag het schoolfeest er dit jaar anders uit in GO! Basisschool Het Groene Dal. De helft van het evenement verhuisde richting Waversesteenweg. Daar werden verschillende foodtrucks ondergebracht waardoor het ook een culinair feestje werd. De vaste schoolband die van oorsprong uit matrozen en hun kapitein bestaat, oogde deze keer eerder als een keet boordevol bouwvakkers onder meer te herkennen aan de knalgele veiligheidshelmen. Met het oog op de nieuwe schoolvleugel in wording werd zelfs een gelegenheidslied geschreven en gecomponeerd. Op het schoolfeest werd het voor het eerst te berde gebracht en eerlijk, het klinkt al opmerkelijk goed. Tegen de laatste dakpan er ligt, zal het beslist een meezinger van formaat geworden zijn en als een dijk van een hit de wereld veroveren. Opvallend was het brede aanbod op dit schoolfeest. Er viel wel altijd iets te beleven en te consumeren. Naast een spannend kickertornooi met echt scorebord kon je je uren vermaken bij een hoop gezellige volksspelen en was het uitkijken naar de vele optredens op het vrij podium. Na een opvoering van de naschoolse toneelklas traden tientallen leerlingen op met een voorkeur voor hedendaagse dans.

Kijk hier voor meer foto's (gemaakt door Michel Van Mullem)


149 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page