top of page
  • Foto van schrijverbshodir

Ruwbouw? Check!


Het is weer een tijdje geleden dat ik nog nieuws over de bouwwerken met jullie gedeeld heb.

Intussen hebben we ook met de leerkrachten reeds een werfbezoek achter de rug, zo kunnen deze toekomstige gebruikers de realiteit beter inschatten.

Sinds de vorige update is er weer heel wat gebeurd… Intussen is de ruwbouw van zowel Blok A als Blok B zo goed als voltooid.

Ook de “lichtstraat” op de bovenverdieping heeft vorm gekregen. Deze zal ervoor zorgen dat er veel daglicht in de werkruimte en gang valt… een slimme zet van de architecten!

Hoewel er een schaarste aan isolatiemateriaal is, heeft de aannemer het toch voor elkaar gekregen om deze tijdig geleverd te krijgen. Men begint eerstdaags aan het plaatsen van de isolatieplaten en dan kunnen we eveneens beginnen met het metselen van de gevelsteen.

Deze week startte men met het plaatsen van de buitenstellingen en eens die werken achter de rug zijn, kunnen we weer verder.

De steunpalen voor de steeldeck zijn intussen overal verwijderd, het zorgt voor een raar zicht binnenin…

De elektro-installateur is klaar met het aanbrengen van bekabeling voor de verlichting doorheen de dakplaat… Deze wordt nu klaargestoomd om de waterdichting aan te brengen, zodat men binnenin aan de slag kan.

Op het dak is reeds voor een groot deel “hellingsbeton” aangebracht. Daardoor zal het hemelwater goed aflopen naar de regenpijpen en watergoten…

Deze delen zijn eigenlijk al klaar om hun waterdichting te krijgen. Hopelijk lukt dit voor de hele oppervlakte nog voor de kerstvakantie.

Voor meer foto's: klik hier...


109 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page