top of page
  • Foto van schrijverbshodir

Revue "Niet te filmen"


Het team van GO! Basisschool Het Groene Dal nodigt jullie graag uit voor de revue van het vijfde en het zesde leerjaar: Niet Te Filmen!

Wanneer? Zaterdag 27 Januari om 15u en 19u of Zondag 28 Januari om 11u.

Waar? GC Felix Sohie, Hoeilaart

Wat moet je doen wanneer je oude bioscoop niet meer zo goed bezocht wordt als vroeger? Je organiseert een Internationaal filmfestival Het programma loopt al snel lekker. Er komen beroemde gasten en er is zelfs een rode loper. Maar dan blijkt dat de hoofdfilm niet meegenomen is uit de filmstudio…Zal de filmrol op tijd teruggevonden worden in de filmstudio’s? In welke filmscènes raken we verzeild? …

We raden u aan uw ticket op voorhand te bestellen zodat u zeker bent van een plaatsje tijdens ‘het optreden. Na de voorstelling of tijdens de pauze kan u uw ticket inruilen tegen een heerlijk drankje.

Na de voorstelling kan u genieten van een heerlijke pasta.


132 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page