top of page
  • Foto van schrijverbshodir

Verbouwen oude refter en keuken tot klaslokalen en STEM-lokaal


Sinds begin maart is er bovenop de nieuwbouwwerf een tweede “interne” werf opgestart.  De oude refter en keuken worden immers omgetoverd tot 3 ruime klaslokalen voor de lagere school en een bijkomend STEM-lokaal met leerlingen-kitchenette voor kookactiviteiten met de klas. 

STEM staat voor Science, Technology, Engineering and Mathematics.  Dit letterwoord staat voor een waaier aan technische, exact-wetenschappelijke en wiskundige opleidingen en beroepen.  Reeds van in de kleuterklas kunnen leerlingen kennis maken met techniek, wetenschappen, proefjes... en dit op een speelse manier.  Een specifiek lokaal om hier aan te werken, zal het voor iedereen aangenamer en leerrijker maken.  Al het materiaal voor dergelijke activiteiten zal hier gecentraliseerd kunnen worden... wat efficiënter en uitdagender werken zal bevorderen.

Hier al enkele foto’s van de werken...


126 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page