top of page
  • Foto van schrijverbshodir

Actie "Rode Neuzen", een groot succes!


1 op 3 leerlingen vindt dat ze op school niet openlijk kunnen praten over hun mentale problemen. Nochtans zijn leerkrachten een belangrijke vertrouwenspersoon voor hen. Leerkrachten zelf zijn vragende partij om dit probleem aan te pakken: bijna de helft vindt dat er meer tijd moet zijn voor de mentale gezondheid van leerlingen. Minstens 6 op de 10 leerkrachten vindt van zichzelf dat ze niet voldoende zijn opgeleid om jongeren met mentale problemen goed te begeleiden. Tijd voor actie dus!

De Rode Neuzen Dag 2018 stond volledig in het teken van deze problematiek en overal in Vlaanderen werden initiatieven georganiseerd om geld in 't laatje te brengen. GO! basisschool Het Groene Dal verkocht de voorbije weken rode neuzen en haalde daarmee een bedrag op van niet minder dan €2400.

Bedankt aan iedereen die deze actie op poten heeft gezet en heeft gesteund!


141 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page