Revue 5de en 6de leerjaar

March 6, 2016

 

Vorig weekend vulde de turnzaal zich voor "de DJ draait door", een Rep en Roer musical die gebracht werd door de leerlingen van het 5de ne 6de leerjaar. Het verhaal speelt zich af in de discotheek 'Van Streek' waar ter gelegenheid van het jubileumfeest een bijzondere gast zal optreden: de beroemde DJ Armina. Zij draagt altijd een masker maar eigenlijk is ze de dochter van Filip, de Belgische koning ...

Het werd een kleurrijk spektakel, mooi gezongen en vol sfeer. Kortom, wat je van een knap schoolfeest mag verwachten. Na de voorstelling wachtte de vele ouders, grootouders, ooms en tantes, een lekkere pannenkoek of wafel bij een drankje.

Dat het spektakel volle zalen trok, hoeft eigenlijk niet meer gezegd te worden. 

Klik op de foto voor meer fotomateriaal...

Please reload

Recente berichten

October 25, 2019

December 10, 2018

December 10, 2018

Please reload

Archief
Please reload