Revue "Niet te filmen"

January 12, 2018

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het team van GO! Basisschool Het Groene Dal nodigt jullie graag  uit voor de revue van het vijfde en het zesde leerjaar:  Niet Te Filmen!

Wanneer? Zaterdag 27 Januari om 15u en 19u of Zondag 28 Januari om 11u.

Waar? GC Felix Sohie, Hoeilaart

 

Wat  moet je doen wanneer je oude bioscoop niet meer zo goed bezocht wordt als vroeger? Je organiseert een Internationaal filmfestival Het programma loopt al snel lekker. Er komen beroemde gasten en er is zelfs een rode loper. Maar dan blijkt dat de hoofdfilm niet meegenomen is uit de filmstudio…Zal de filmrol op tijd teruggevonden worden in de filmstudio’s? In welke filmscènes raken we verzeild? …

 

We raden u aan uw ticket op voorhand te bestellen zodat u zeker bent van een plaatsje tijdens ‘het optreden. Na de voorstelling of tijdens de pauze kan u uw ticket  inruilen tegen een heerlijk drankje. 

Na de voorstelling kan u genieten van een heerlijke pasta.

 

 

Please reload

Recente berichten

October 25, 2019

December 10, 2018

December 10, 2018

Please reload

Archief
Please reload