top of page
SCOOP-2022D-HetGroeneDal-013.jpg
Pasta Polonaise!
Jij komt toch ook smullen van onze overheerlijke pasta? Er is voor ieder wat wils! We bedienen je met plezier op 13 oktober, vanaf 17.30 uur.

Reserveer TEN LAATSTE op 6 oktober jouw porties. Bestellen kan via de QR-code op de affiche, of ga rechtstreeks naar onze bestelpagina door HIER te klikken.
Lukt het niet? Mail gerust naar tina.vandevelde@hetgroenedal.be

SMAKELIJK!
1.png
2.png
SCOOP-2022D-HetGroeneDal-013.jpg
Subsidie natuur op school

We werkten samen met Plant en houtgoed om onze speelplaats te vergroenen.  In deze vergroende omgeving krijgen de kinderen workshops aangeboden door vzw Terra Mater.  Onze leerlingen gaan nu dagelijks op (w)onderzoek in al dat groen!

Open scholendag 12 mei 2023

Tijdens de Open Scholendag op 12 mei kan al wie overweegt om leraar te worden het lerarenberoep echt ervaren. Je volgt lessen of vakvergaderingen, je overlegt met toekomstige collega’s en je steekt eventueel een handje toe terwijl je de sfeer opsnuift in de klas. Tussendoor vraag je de leraren de oren van het hoofd. Kortom, je ontdekt alles wat je altijd al wilde weten over leraar zijn!

INSCHRIJVEN? DAT KAN VIA DEZE LINK.

Nog even en de eerste schoolmaand zit er al op. Het zou, na de koffieklets van 1 september, fijn zijn om jullie dan nog eens te mogen ontmoeten op school. Kom smullen van onze heerlijke pasta. We zorgen voor lekkere drank en fijne muziek. Reserveer voor 5 oktober! Dat kan via de QR code op de affiche, of via deze link

Spaghetti en lasagne groot of klein. Uiteraard ook een vegetarische variant voor wie wil.

Kom eten en dansen tussen 18 en 21.30!

3f7318_b3c44f20ebdb4b6d89ee2f511946eb9a~mv2.png
Digitale schoolpoortmedaille Goud 2022.jpg

07 september 2022 - Onze school werd deze week door de VSV (Vlaamse Stichting Verkeerskunde) beloond met een gouden Verkeer op School-medaille. Die kregen we als bekroning voor de  inzet voor verkeers- en mobiliteitseducatie.

 

Met de medailles wil de VSV scholen in de eerste plaats bedanken en een steuntje in de rug geven. Scholen die kiezen voor een praktijkgerichte aanpak van verkeerslessen, leveren betere resultaten op dan louter theorielessen in de klas.

Onze leerlingen doen elk jaar mee aan het voetgangers - en fietsexamen. Met voorafgaande oefenmomenten. Dat doen ze al vanaf de kleuterschool. De loopfietsen en het parcours aan de refter zijn een eerste stap naar een veiliger verkeer.

Op 16 september doen we weer mee met de Grote Strapdag! Meer info binnenkort via Smartschool en Facebook.

bottom of page