top of page
  • Foto van schrijverbshodir

Schoolfuif "Black & White"


Voor de derde keer organiseren de leerkrachten van het Groene Dal een MEGACOOLE SCHOOLFUIF Vrijdagavond, 22 april vanaf 21 u zijn jullie welkom in onze ‘tot fuifzaal omgebouwde’ hal van de school. Het thema van de fuif en de dresscode is ‘black & white’.

Kaarten in voorverkoop kosten 5 euro. Aan de deur kosten ze 8 euro. Kaarten kunnen via de school aangekocht worden via een inschrijfstrook onderaan de bladzijde. Het geld wordt in gesloten omslag meegegeven, met vermelding van naam kind en klas. Kaarten worden dan in een omslag opnieuw meegegeven met uw kind.

Kaarten kunnen ook besteld worden en voor u klaarliggen en afgerekend worden aan de kassa via het mailadres fuifhetgroenedal@outlook.com


28 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page