top of page
  • Foto van schrijverbshodir

Nieuwbouw... binnenafwerking


Het gaat goed vooruit.  Alles begint meer vorm te krijgen.  Met man en macht aan de slag!

“Hoe gaat het met de werken?”, dat hoor ik bijna dagelijks.  Het gaat nu zo snel dat foto’s maken en bloggen over de recente vorderingen steeds moeilijker bij te houden is.  Het slechte en koude weer heeft wel wat roet in het eten gegooid, maar de aannemer is niet bij de pakken blijven zitten.  Met enkele ingrepen in de flexibele planning, zorgt men ervoor dat onderaannemers niet op elkaar moeten wachten.  Vandaag kunnen we vertellen dat de gevelstenen van blok A er voor 95% staan.  Zowel elektriciteitsleidingen als water- en verwarmingsleidingen liggen bijna allemaal klaar om een laag isolatie (gespoten PUR) en chape over zich heen te  krijgen.  Ook de indelingen van de bovenverdieping worden stilaan duidelijker: tussenmuren en gangen zijn duidelijk zichtbaar.  Dit weekend werden de grotere glaspartijen in de ramen geplaatst, het massieve A-blok krijgt een duidelijk gezicht...  Het was even wachten op droger weer, maar de dakisolatie en waterdichte bovenlaag wordt intussen eveneens aangebracht.  Alle collega’s van de kleuterschool gingen maandag de werf op met afmetingen van aan te brengen prik- en magneetborden.  In hun hoofden zijn zij al volop bezig met het indelen en aankleden van hun klaslokaal...  volgende week zijn de collega’s van de lagere school aan de beurt.

Het gaat nu allemaal in sneltreinvaart, planning en inspelen op vragen van de aannemer zijn nu erg belangrijk!

Het is druk, maar heel spannend en motiverend.

Meer foto’s van de werken: klik hier


85 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page