top of page
  • Foto van schrijverbshodir

Buitenklusdag 5 oktober 2019


Na het succes van de vorige editie, kunnen we opnieuw jullie hulp gebruiken om de speelplaatsen verder in te richten en aan te kleden. Daarom organiseren we op zaterdag 5 oktober een nieuwe buitenklusdag voor de speelplaatsen! Iedereen welkom!

Start: 8u30 - einde: 16 uur.

Er zal ontbijt voorzien worden met koffiekoeken en koffie. 's Middags voorzien we wat brood, beleg en drank.

Het is fijn als je een hele dag kan komen klussen, maar ook met enkele uurtjes zijn we super tevreden! Graag even aanmelden via onderstaande link zodat we voldoende werkgerief en eten en drank kunnen voorzien.

Kinderen ook welkom!

https://forms.gle/tAAsSopmyfgs3VVbA


130 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page